Om grejmarked

Tanken bag Grejmarked.dk er, at tilbyde dig en markedsplads for køb og salg af brugt og nyt grej, udstyr og beklædning indenfor kategorierne: MILITARY, OUTDOOR, JAGT og FISKERI. Du får således en overskuelig emneopdelt bazar hvor du dels kan spare penge ift. at købe nyt - ligeledes kan du omsætte dine aflagte stumper.

 

Salg

Vi ved at der er mange som ligger inde med bunker af aflagt grej som ligger og samler støv - det kan være svært at videresælge idet målgruppen ganske givet er snæver og de gængse services spænder så vidt, at ens aflagte støvler drukner mellem elektronik og biler. Grejmarked.dk er svaret på dette - du får direkte adgang til en målgruppe med interesse i netop det du sælger.

 

Køb

Omvendt er du måske interesseret i at få opgraderet dit gear? I hvert fald tilbyder Grejmarked.dk stribevis af brugte som nye varer, som der kan bladres imellem. Igen er det samme målgruppe som i en vis udstrækning deler dine interesser og behov for grej, hvorfor du kan forvente at finde produkter som er interessante for netop dig. Har du et specifik produkt i tankerne, kan du oprette en købsannonce og herved gøre opmærksom på dit ønske. Det kan ske at nogen med netop dén vare falder over annoncen og kontakter dig.